DQ Wall-Support

Tv ophangsysteem van DQ wall-support

 

DQ wall-support is een top-naam op het gebied van tv-beugels. Het assortiment bestaat uit verschillende modellen en maten. Bijpassende accessoires zijn ook leverbaar.

 

De muurbeugel van DQ wall-support

Bent u op zoek naar een sterk én stijlvol televisie-ophangsysteem? Als u naar de collectie van DQ wall-support kijkt, ziet u dat er veel afwisseling is. Qua maximale uitschuifbaarheid/reikwijdte variëren de beugels van 39 tot 97 cm. Er zijn veel zwarte uitvoeringen, maar u kunt ook kiezen voor zilverkleurig of wit als dat beter bij de tv en het interieur past. DQ wall-support tv-beugels zijn gemaakt van duurzaam ijzer en aluminium. Vrijwel alle systemen zijn draaibaar en kantelbaar. De Rotate Tripple L en de Apollo One zijn bovendien roteerbaar. In sommige gevallen is het praktischer om voor een vaste ophangbeugel te kiezen, waarbij de tv in één vaste positie bevestigd wordt. De Anna Fixed 400 en Rhodos 600 bieden dan uitkomst.

 

Mooie collectie bijbehorende artikelen

DQ wall-support is een allround merk. Naast diversiteit in muurbevestigingssystemen is er een variëteit aan vloerstandaards. Wordt het een verrijdbare standaard, tripod standaard, standaard met ronde voet of universele voet waarmee de tv op een kast of tafel geplaatst kan worden? Bij iedere beugel en standaard staat vermeld voor welke tv’s deze geschikt is. Tevens vindt u per ontwerp een specificatie wat betreft belasting, maximale en minimale afstand tot de muur, type, kleur en materiaal. Graag wijzen we u op de volgende DQ wall-support-materialen. Er zit vast iets tussen dat u kunt gebruiken:

-los dvd-plateau;

-kabelgoot;

-setje kabelbinders;

-anti-diefstal schroeven-set;

-adapter-set om de bevestigingsmaat te vergroten;

-HMDI-kabel;

-reinigings-set.

 

Bij ons kunt u rekenen op een prima service, snelle levering en scherpe prijzen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »