Platte TV Beugels

LED-W220 TV Beugel
€49,95 Incl. btw
€41,28 Excl. btw
LED-W140 TV Beugel
€45,00 Incl. btw
€37,19 Excl. btw
LED-W120 TV Beugel
€34,95 Incl. btw
€28,88 Excl. btw
LFD-W1640MP TV Beugel
€44,95 Incl. btw
€37,15 Excl. btw

De niet draaibare tv beugel

Een niet draaibare of vaste tv beugel is geschikt voor mensen die een duidelijke zithoek hebben voor de televisie met eventueel een haard. Het voordeel van ophangen is dat u zelf de ideale hoogte van het toestel bepaalt onafhankelijk van een tv meubel of kast. Zo voorkomt u ook lichamelijke klachten zoals nekpijn. Omdat u een niet draaibare tv beugel strak tegen de muur kunt monteren, krijgt u een soort schilderij-beleving. Sommige tv merken hebben ook een mogelijkheid om de televisie overdag tot fraai schilderij te transformeren.

 

Voor iedere tv

Een niet draaibare tv beugel is niet alleen handig in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer is het handig om er gebruik van te maken. Met name als u geen kostbare ruimte wilt verliezen. Het maximale gewicht dat een muurbeugel kan dragen is vrij hoog, met name de vaste tv beugel kan een zware televisie goed dragen.

Door het vaststellen van de VESA-maat kunt u eenvoudig bepalen welke tv beugel bij uw televisie past. Deze maat wordt bepaald door de bevestigingspunten achterop uw tv. Zo kiest u exact de televisie die bij u past.

 

Sterk en veilig

Wij hebben een grote collectie vaste tv beugels van bijvoorbeeld NewStar en NeoMounts. Deze merken produceren sterke tv beugels van hoge kwaliteit met 5 jaar garantie. Welke niet draaibare tv beugel u kiest hangt af van het gewicht en de grootte van uw televisie. De VESA-maat, de ruimte tussen de bevestigingspunten aan de achterkant van de tv, speelt ook een rol. Meestal bestaat de montage uit een bevestigingsstrip op de wand waaraan de televisie eenvoudig wordt vastgehaakt. Sommige beugels zijn voorzien van een slot, waardoor de tv niet zomaar kan worden weggehaald van de strip. Dit is handig als voorzorg tegen inbraak of bij gebruik in openbare ruimtes.

 

Opvallen of opgaan in de omgeving

Zeker in een interieur met zwart, grijs en wit en strakke lijnen past een televisie als schilderij uitstekend. Door de muur erachter met een andere kleur of speciaal behang te laten opvallen, wordt de opgehangen tv zelfs een fraai design object. Door de televisie op te hangen in een vakkenkast of onder zwevende planken gaat hij meer op in het geheel. Aan u de keuze!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »